Kontaktirajte nas: +385 (0)91 6565 100

Radno vrijeme od 8 do18 sati

Kontaktirajte nas: +385 (0)91 6565 100

Radno vrijeme od 8 do18 sati

O nama

Ne razmišljajte. Putujte!

U današnjem svijetu opsjednutom tehnologijom, društveni mediji mogu biti savršena platforma za prikazivanje ljepote svijeta putnicima u naslonjaču diljem svijeta, no putovanje je mnogo više od pukog dobivanja te savršene fotografije na Instagramu. Putovanje bi trebalo imati smisla. Trebalo bi nas uzbuditi i nadahnuti, pomladiti i uzemljiti, educirati i izazivati, a najviše od svega, trebalo bi nas učiniti poniznim i zahvalnim.

Putovanja nam daju naše najveće priče, najdraže uspomene i bezbrojna nezamjenjiva učenja koja možemo prenijeti drugima. Uči nas o nama samima i jedni o drugima, širi naše horizonte i poput gumba za resetiranje, tjera nas da se ponovno usredotočimo na ono što je stvarno važno.

Upravo to putovanje znači nama. To je naš način života i ujedno i naša misija.

Izvuči ljude iz naslonjača i pokrenuti ih na akciju. 

Dobrodošli u naš tim putnika, istraživača, avanturista i sanjara. Kamper koji iznajmite kod nas nije samo ‘luksuzna kuća na kotačima’, to je produžena ruka prema svijetu.

Hvala vam što ste odabrali baš nas za svoje novo iskustvo.

 

Vaš Camper Zagreb TIM

Najam kampera
Što kažu naši
zadovoljni klijenti
Najam kampera
Unajmite kamper i putujte bilo kada i bilo gdje
Istraživanje svijeta i odlazak na avanture san je mnogih od nas.
Osjećaj slobode i nesputanosti, te okruženost prirodom, nešto je što se ne može pobijediti. A kako to bolje doživjeti nego s kamperom?
Sloboda i fleksibilnost koju kamper nudi nemaju konkurencije. To je iskustvo koje bi svatko trebao isprobati barem jednom u životu. S kamperom možete ići kamo god vam srce poželi, spavati pod zvijezdama i buditi se uz prekrasne poglede. Jeste li spremni na avanturu života?
  • Odlično iskustvo i usluga
  • Brza i efikasna pomoć
  • Pristupačna cijena
  • Osigurano i sigurno vozilo
  • Opuštanje i uživanje
  • Ugodni i slatki snovi